Cellu M6 LPG KeyModule -Equip d'Estètica Girona

Cellu M6 LPG KeyModule -Equip d’Estètica Girona

Equip d’estètica estem compromesos amb l’emprenedor del món de l’estètica i la bellesa, ajudant-lo a augmentar el benefici de sobre serveis i aconseguint més finalització amb els seus clients.

Amb una experiència a sectors de l’estètica de més de 12 anys. Oferim als nostres clients tant aparatologia mèdica-estètica, reparacions i manteniments d’equips mèdic-estètics, com donar suport a Altres Serveis com màrqueting, gestió i altres solucions per rendibilitzar el negoci.

t’oferim diverses marques i tecnologia, com són: CYCLONELPG , fotodepilació amb Làser de Diode o equips IPL, mesoteràpia virtual , vibratories, i  pressoteràpies, entre altres.

L’objectiu principal ajudar als nostres clients a rendibilitzar el seu temps, mitjançant el lloguer i la venda de l’aparatologia més utilitzada i coneguda en els sectors mèdic i estètic amb una cobertura total de tot el territori Català.

La nostra principal intenció és poder traduir als professionals “IMPORTANTS I CONTINUATS BENEFICIS ECONÒMICS” al  posar a la seva disposició tot el coneixement i l’experiència ja adquirits de tecnologies líders en el sector de la medicina, la salut i de l’estètica.

Cellu M6 LPG KeyModule -Equip d'Estètica

Cellu M6 LPG KeyModule -Equip d’Estètica