SALUSHAPE

Presentem SALUSHAPE: La Plataforma d’Ultrasò Focalitzat per modelar la figura:

 • HIFU: High-Intensity Focused Ultrasound, Reducció de greix localitzat resistent.
 • Radiofreqüència Bipolar: Redensificar la pell
 • Ultra Cavitació: Eliminació del greix localitzat

SALUSHAPE: HIFU, Radiofreqüència i Ultra Cavitació

és una multiplataforma amb tres tecnologies, HIFU, Radiofreqüència i Ultra Cavitació. És molt més que una “maquina de ultrasonido”, és una plataforma amb tres tecnologies que combinades s’aconsegueix  els millors resultats corporals.

HIFU Corporal

SALUSHAPE HIFU Corporal

SALUSHAPE HIFU Corporal

HIFU és l’última tendència al món de l’estètica on podem trobar HIFU Corporal per reduir el greix localitzat resistent a la dieta i a l’exercici. Amb la focalització del resultat a l’eliminació del greix reduint el temps del tractament.

Hi ha diferents tipus de HIFU:

 • HIFU Facials: Ultrasons Focalitzats que actuen en les diferents capes de la pell com la dermis profunda i l’epidermis, estimulant la creació de col·lagen, l’encarregat de mantenir la fermesa a la pell.
 • HIFU Corporal: Descobreix la tècnica que està revolucionant el món de la medicina estètica, el tractament amb HIFU per l’eliminació de greix local. El tractament HIFU, les sigles signifiquen High Intensity Focused Ultrasound (Alta Intensitat Foalizada Ultrasonica), és un tractament que es basa en l’ús d’ultrasons focalitzats d’alta intensitat, des de la primera sessió!
 • HIFU Estètica: que inclou tant el HIFU Facial com HIFU Corporal o sigui una màquina d’ultrasons

El HIFU del SALUSHAPE, està tan potent que només és per fer tractaments corporals i no per tractaments de HIFU Facial.

Equip d’estètica té la distribució a Catalunya, et subministrem un HIFU a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Els preus de sessions de HIFU varien entre 800 euros a 150 euros la sessió, sempre hem de valorar el resultat dels nostres clients, amb la convocació d’altres tecnologies, o sigui el HIFU preu sessió de mitja seria uns 475 euros.

El número de sessions per un Tractament HIFU pot varia de 4 a 9 sessions però sempre en funció de les necessitats del client.

Hi han moltes marques al mercat com són: Deep Slim, Ultratherapy,  Bestview, Sublimlift, FUS, Ultherapy,  Doublo-S, Ablatherm, ExAblade2000, Adipologie.

Radiofreqüència Bipolar

SALUSHAPE Radiofreqüència Bipolar

SALUSHAPE Radiofreqüència Bipolar

Radiofreqüència, la tecnologia per la redensificar la pell, tecnologia que combat l’envelliment i torna la finor i frescor a la teva pell. Saps que la Radiofreqüència reafirma la cara sense cirurgia. Els resultats són un rostre renovat, més ferma i juvenil, pòmuls, celles i parpelles elevats, menys arrugues i línies d’expressió en qüestió de minuts.

Ultra Cavitació

SALUSHAPE Ultra Caviatació

SALUSHAPE Ultra Caviatació

La Tecnologia més popular per reducció corporal, que encara té molta demana per l’eliminació de greix localitzat, la cel·lulitis i reduir les mesures mitjançant una sèrie d’ultrasons de diferents freqüències, sense intervenció quirúrgica.

Especificacions Tècniques de SALUSHAPE

SALUSHAPE HIFU Radiofrequencia Ultra Caviatació

SALUSHAPE HIFU Radiofrequencia Ultra Caviatació

Destrucció de cèl·lula de greix amb tècniques no invasives per la modelació del cos.
Salushape és un sistema no invasiu, equip de modelització del cos amb polsos ultrasònics focalitzats, combinat amb cavitació i radiofreqüència bipolar. Tecnologia de semiconductor de refrigeració.

SaluShape tecnologia especial

Lliurament d’Energia:

230khz Polos Focalitzat Ultrasònic per reduir el greix a l’abdomen, les cuixes i les natges.

 • Energia d’ultrasò Focalitzat centrat precisament en un volum fix, focalitzat únic greix subcutani a una profunditat controlada.
 • Sortida de pols d’energia es lliura en explosió, el que permet control de l’elevació de temperatura.
 • Només s’adreça als teixits en profunditat fixa que és més susceptible a la destrucció  tèrmica mecànica, protegint els teixits adjacents com nervis, vasculars i músculs.

40Khz Cavitació ultrasò per reduir la mida dels braços, les cames i les natges.
2MHz Bipolar Ràdio Freqüència per a l’elevació de la pell de la cara.

SaluShape Avantatges de Tractament

 • Reducció abdominal mitjana entre 33 i 63 mm després de 3 tractaments.
 • Resultat visible es mostrarà en 2 setmanes després del tractament.
 • Tractament còmode i sense inflor i embalums després del tractament.
 • Quantitat d’impulsos calcularà automàticament mesurant la mida de l’àrea a tractar, 45 -60 minuts per a cada tractament.

Preguntes freqüents sobre SALUSHAPE

 1. Vull saber més sobre Salushape?
  Salushape és un equip no invasiu per la reducció de greix i modelar el cos. El sistema utilitza energia de focalitzat a polsos ultrasònics per apuntar el greix subcutània, protegint els nervis circumdants, muscular, col·lagen o un altre teixit en l’àrea objectiva. Alhora, el sistema utilitza Ultrasò cavitació per a la reducció de mida dels braços, Bipolar RF per lífting facial.
 2. Qui pot sotmetre a Salushape?
  Bàsicament, qualsevol home o dona que vol desfer del greix no desitjada. Per a la seva seguretat, una quantitat específica de greix pot ser necessària en l’àrea objectiva i el teu IMC pot mesurar-se abans del procediment.
  IMC (Índex de Massa Corporal) de menys de 30 es requereix.
 3. Qui no pot sotmetre a Salushape?
  El procediment pot no ser adequat per a les persones amb malalties hereditàries específiques i el colesterol alt, així com per a dones embarassades. Altres persones que no poden sotmetre al procediment inclouen aquells amb hepatitis, una malaltia del sistema immune o una ferida oberta a la zona per orientar-se. El consultor del pacient proporcionarà més informació durant la seva consulta gratuïta. Les persones que prenen medicaments que afecta el metabolisme de greix no són elegibles per a aquest procediment.
 4. Quines zones es poden tractar?
  Amb 3 diferents tecnologies a tres manípuls, salushape està dissenyat per a la reducció de greix en totes les parts del cos. Focalitzat Ultrasò de peça de mà és per l’abdomen, flancs i cuixes. Manípul de cavitació és per als braços i les cames. Bipolar RF és per lífting de pell a la cara.
 5. Quin tipus d’anestèsia es requereix?
  No es requereix anestèsia, ja que el procediment és gairebé indolor! De fet, molts pacients han comunicat que sigui una experiència còmoda.
 6. Sobre el procediment de Salushape?
  El procediment es realitzarà després d’una consulta inicial amb un consultor de pacient per assegurar que el tractament sigui adequat per a vostè.
  Fotos necessiten ser preses perquè puguin mesurar el seu progrés. Sotmetrà a un breu examen, durant el qual la zona a tractar es mesura i es marca. Un dispositiu de mà s’utilitza llavors per lliurar l’energia d’ultrasons sobre l’àrea. La durada del tractament depèn de la mida de la correcció desitjada i el nombre de zones seleccionades. Normalment 45 min-60 min és necessari per a un tractament. Com el manipulo a passa sobre el cos, pot haver-hi una
  lleugera sensació de formigueig o calor. Una vegada que totes les àrees desitjades han estat tractades, es completa el procediment.
 7. Què passa amb recuperació de la sessió de Salushape?
  Just després de la sessió, vostè serà capaç de reprendre les seves activitats normals immediatament. A causa que el greix afectat es processa de forma natural pels mecanismes del cos, el millor és que els pacients segueixen una dieta
  saludable i un programa regular d’exercicis després de cada període de sessions per aconseguir resultats ideals, és molt recomanable realitzar un drenatge limfàtic, sigui manual o mecànic.
 8. Quantes sessions de Salushape són necessitaré?
  Això depèn del grau desitjat de correcció. Normalment, tres tractaments poden ser necessaris, encara que la seva situació específica pot requerir més o menys.
  Per Focalitzat Ultrasò, cada sessió està programada sobre una base mensual. Això permet el cos reprocessar de forma natural les cèl·lules de greix interrompudes. Es necessitaran 3 sessions.
  Per Cavitació, interval de 3 setmanes entre cada sessió és necessari. Es necessitaran 5 sessions.
  Per Bipolar RF, interval de 3 setmanes entre cada sessió és necessari. Es necessitaran 5 sessions.
 9. Quan veuré els resultats?
  En general, t’adonaràs compte d’una millora en l’àrea tractada després de 3
  setmanes. No obstant això, pot variar depenent del seu cos i estil de vida.
 10. Quins resultats es pot aconseguir?
  Salushape aconsegueix una reducció d’1- 2 cm de la
  circumferència d’una àrea tractada després d’1 sola sessió.
  Les àrees tractades inclouen l’abdomen, cames i cuixes.
 11. Quant de temps duren els resultats?
  Hauran resultat duradors si vostè segueix una dieta i exercici règim saludable.
 12. Fa mal?
  En poques paraules, no n’hi ha. El procediment es descriu generalment com còmode. Vostè pot sentir un lleuger formigueig o calor a la zona que està sent tractada. És pràcticament indolor, per això no es requereix anestèsia o medicaments.

Podeu fer un truc o whatsapp per més informació a  637 261 224 o mail a info@equipdestetica.com← Entrada prèvia

Entrada següent →

1 comentari

 1. Mariona Puig Codina

  Em pot pasar preus de lloguer. Gracies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *